آشنایی
با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر، فیش فینگر)
آشنایی با فرآیند تولید و تجهیزات فرآوری گوشت آبزیان (خمیر ماهی، فیش برگر ، فیش فینگر) در قالب ورد و در 17 صفحه در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان ، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است |
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | docx |
حجم فایل | 5587 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 17 |
در این فایل محصولات حاصل از فراوری آبزیان، فرایند تولید، تجهیزات مورد نیاز ، تولید کنندگان داخلی و ... همراه با تصاویر مرتبط توضیح داده شده است.
1- مقدمه
2- برخی از محصولات حاصل از فراوری آبزیان :
3- ماهیان مورد استفاده جهت تولید فیش برگر و فیش فینگر:
4- نموار خط عمل آوری ماهی و تولید فراورده های آن
5- تشریح فرایند تولید
1-5- تحویل گوشت و آماده سازی:
2-5-آماده سازی مواد اولیۀ غیرگوشتی و توزین:
3-5- چرخ کردن (Grinding):
4-5- اختلاط (Mixing):
5-5- قالب زنی ( Forming):
6-5- آردزنی اولیه ( pre-dusting):
7-5- لعاب زنی (Battering ):
8-5- آردزنی نهایی (Crumb BREADING):
9-5- سرخ کردن ( Frying):
10-5- دستگاه منجمد کننده سریع (I.Q.F):
11-5- بسته بندی ترمو فرمینگ ترمو سیلینگ:
12-5- انتقال به سردخانۀ نگهداری:
6- مهمترین تولیدکنندگان داخلی :
7- ﺟﻤﻊﺑﻨﺪی و ﻧﺘﻴﺠﻪﮔﻴﺮی :